O Γ. Βιτσαρόπουλος μιλά στο "ΟΒ" για τη διοργάνωση του συνεδρίου "Bredent Group Days"

Το  διεθνές συνέδριο “Bredent Group Days” θα πραγματοποιηθεί  φέτος στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο “Hilton” από τις  14 έως έως και15 Οκτωβρίου 2016, παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα πρωτοκόλλων πάνω στις άμεσες προσθετικές αποκαταστάσεις. Το “ΟΒ” συνάντησε τον κ. Γιώργο Βιτσαρόπουλο, ο οποίος μας μίλησε για το φετινό συνέδριο “Bredent Group Days” που διοργανώνεται σε συνεργασία της εταιρείας “Μιλτιάδης Βιτσαρόπουλος” με την “Bredent”, αλλά και για το πώς προέκυψε η συνεργασία των δύο εταιρειών.

Κε Βιτσαρόπουλε, θα θέλατε να μας πείτε λίγα λόγια  για το τι ακριβώς είναι ο θεσμός πλέον του “Bredent Group Days”, πότε ξεκίνησε και με ποιο στόχο;

Η Bredent είναι μια εταιρεία που ασχολείται με το εμφύτευμα από την στιγμή του χειρουργείου μέχρι και την τελική τοποθέτηση της προσθετικής αποκατάστασης. Αυτό σπάνια το συναντά κανείς στις εταιρείες εμφυτευμάτων. Με τα εφόδια που του παρέχει, είναι δίπλα στον οδοντίατρο και τον καθοδηγεί σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από τον σχεδιασμό, το χειρουργείο μέχρι και την τοποθέτηση της αποκατάστασης. Νομίζω ότι αυτό είναι το στοιχείο που καθιστά ξεχωριστή την Βredent, καθώς και το ότι δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής και της οδοντοτεχνικής πράξης.

Όραμα της εταιρείας είναι να αναδείξει την δουλειά του κλινικού οδοντιάτρου, ο οποίος προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες, χωρίς να είναι απαραίτητα αυτό που λέμε  το «μεγάλο όνομα». Θέλει να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους οδοντιάτρους που προσπαθούν καθημερινά να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό, μέσα από το οδοντιατρείο τους. Είναι ακριβώς αυτή η φιλοσοφία που μας κέρδισε στην Bredent, η  δέσμευσή της να είναι δίπλα στον οδοντίατρο, να στηρίζει και να προβάλλει το έργο του μαχόμενου κλινικού.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της συνεχούς στήριξης, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης των χρηστών των συστημάτων της, διοργανώθηκε το συνέδριο με τίτλο “Bredent Group Days”, το οποίο λαμβάνει χώρα πολλές φορές μέσα στο χρόνο, σε διαφορετική πόλη κάθε φορά.

Μάλιστα, κάθε χρόνο διοργανώνεται στην Ελλάδα και ένα τοπικό “Sky Expert Meeting”  το οποίο λειτουργεί εν είδει study club, ώστε να συγκεντρώνονται οι οδοντίατροι που χρησιμοποιούν τα εμφυτευματικά συστήματα της εταιρείας, να ανταλλάσουν απόψεις και να μοιράζονται την εμπειρία τους από την καθημερινή κλινική πράξη. Πρόκειται για μια δυνατότητα συνεχιζόμενης επαφής και ενημέρωσης που καλλιεργεί ένα πολύ ζεστό κλίμα μεταξύ της εταιρείας και των χρηστών-οδοντιάτρων.

Φέτος,  ο θεσμός του “Bredent Group Days” θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο “Hilton” από τις  14 έως και 15 Οκτωβρίου 2016. Τι ακριβώς θα ακούσουμε στο συνέδριο;

Η Βredent είναι μια εταιρεία που επενδύει πολύ στην άμεση αποκατάσταση του ασθενούς.  Και όταν λέω άμεση δεν αναφέρομαι απαραίτητα στην άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων, αλλά στο να έρχεται ο ασθενής στο οδοντιατρείο και να φεύγει, έχοντας αποκαταστήσει τα ελλείποντα δόντια. Είναι μια εταιρεία που εστιάζει στον νωδό ασθενή και το πώς μέσω της επιεμφυτευματικής θεραπείας εκείνος θα μπορεί να γίνει άμεσα λειτουργικός.

Στο φετινό συνέδριο με τίτλο «Leading in immediate restorations powered by physiological prosthetics» οι ομιλητές θα αναπτύξουν πρωτόκολλα πάνω στις άμεσες προσθετικές αποκαταστάσεις με προσθετικά σχεδιασμένη καθοδήγηση.

Όσον αφορά στους ομιλητές θα πρέπει να σας πω ότι στα συνέδρια της Bredent δεν συναντάμε μόνο τα ονόματα ομιλητών που βλέπουμε σε άλλα παρόμοια συνέδρια, αλλά  η εταιρεία δίνει βήμα και σε όλους τους κλινικούς που έχουν να επιδείξουν εξαιρετικό κλινικό έργο. Υπό αυτή την έννοια δεν μιλάμε για ένα «κλειστό συνέδριο». Είναι ένα συνέδριο που αναδεικνύει το έργο και την δουλειά οδοντιάτρων με έμφαση στο κλινικό κομμάτι.

Φέτος, έχουμε την χαρά να διεξάγεται αυτό το διεθνές συνέδριο στην Αθήνα και θα έχουμε  μαζί μας και Έλληνες ομιλητές, τους κ.κ. Αλ. Μανωλάκη και Γ. Καρακινάρη από την Θεσσαλονίκη, καθώς και τον κ. Φάνο Οδυσσέως από τον Κύπρο, τρεις εξαιρετικούς στην δουλειά τους, μαχόμενους κλινικούς.

Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι έχουμε εξασφαλίσει μια ειδική τιμή για τους Έλληνες συμμετέχοντες. Για οποιαδήποτε πληροφορία, αλλά και για να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της εταιρείας μας.

Κλείνοντας, θα θέλατε να απευθύνετε κάποιο μήνυμα στους αναγνώστες μας σχετικά με το συνέδριο;

Νομίζω ότι είναι ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο, είναι μια ευτυχής συγκυρία ότι φέτος λαμβάνει χώρα στην Αθήνα και όσοι έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν, πιστεύω ότι θα βγουν κερδισμένοι.

Εμείς, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία μας με την Bredent, μια αναπτυσσόμενη εταιρεία για την οποία ο κάθε οδοντίατρος είναι ξεχωριστός, όπως ξεχωριστή είναι και η σχέση που η εταιρεία επιθυμεί να οικοδομήσει με τον κάθε πελάτη της.

Γιατί αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία που εδώ και χρόνια πρεσβεύει η εταιρεία «Μιλτιάδης Βιτσαρόπουλος». Δεν είναι στόχος μας να πουλήσουμε μόνο ένα προϊόν, αλλά να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο, ώστε  ο γιατρός που θα το πάρει στα χέρια του να το χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κι αυτός είναι και ο λόγος που πάντα στηρίζουμε τις δράσεις που στοχεύουν στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση των οδοντιάτρων και που ενθουσιαστήκαμε με την ιδέα της διοργάνωσης του συνεδρίου. Θα ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να σας δούμε όλους εκεί!