Ημερίδα με θέμα “Απολύμανση και Αποστείρωση στο ιατρείο. Από το Α στο Ω”

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Η γερμανική εταιρεία κατασκευής κλιβάνων MELAG, διοργανώνει μαζί με την εταιρεία ESTETIKA ΜΕΠΕ, που την αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, ημερίδα με θέμα “Απολύμανση και Αποστείρωση στο ιατρείο. Από το Α στο Ω”, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως 15:00 στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum, Λ. Συγγρού 93.

Η ημερίδα απευθύνεται σε οδοντιάτρους, αλλά κυρίως σε βοηθούς οδοντιάτρων, οι οποίοι χειρίζονται τα θέματα υγιεινής και αποστείρωσης του ιατρείου.

Ομιλητής της ημερίδας είναι ο Maik Rohland, διπλωματούχος μηχανολόγος βιομηχανικού σχεδιασμού και ειδικός σε θέματα ελέγχου μολύνσεων και υγιεινής. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα αναπτυχθούν από τον ομιλητή οι βασικές αρχές προστασίας και ελέγχου μολύνσεων στο ιατρείο, η απολύμανση και αποστείρωση του χώρου, η σωστή προετοιμασία, το πλύσιμο και η συσκευασία των εργαλείων και χειρολαβών πριν από την αποστείρωση, οι διάφοροι τύποι κλιβάνων και αναλυτικά βήμα-βήμα οι διαδικασίες σωστής και ασφαλούς αποστείρωσης, καθώς και τα συστήματα ελέγχου της ποιότητας της αποστείρωσης.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά και όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικά δώρα στο τέλος της ημερίδας.

Το κόστος συμμετοχής είναι 50€/άτομο και ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 40 άτομα.

Δηλώσεις συμμετοχής και κράτηση θέσης στο τηλέφωνο της ESTETIKA ΜΕΠΕ: 210 7489040