Δωρεάν webinar από την Septodont με ομιλητή τον Prof. Stephane Simon

«Επανάληψη ενδοδοντικής θεραπείας και BioRoot TM RCS ως εμφρακτικό υλικό ριζικών σωλήνων»

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου & Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

Η Εταιρεία SEPTODONT θα πραγματοποιήσει δωρεάν webinar με ομιλητή τον Prof. Stephane Simon, Πανεπιστήμιο Παρισιού Diderot, και θέμα «Επανάληψη ενδοδοντικής θεραπείας και BioRoot TM RCS ως εμφρακτικό υλικό ριζικών σωλήνων».

To webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου Ώρα Ελλάδος 18:00 & Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου Ώρα Ελλάδος 10:00

Διάρκεια Webinar: 30 Λεπτά

Οδηγίες για συμμετοχή στο Δωρεάν Webinar
Συνδεθείτε με την σελίδα της Septodont στο Facebook (πατώντας εδώ) κατά την ώρα έναρξης του σεμιναρίου για να παρακολουθήσετε το webinar και να θέσετε τα ερωτήματα σας ζωντανά.

Ομιλητής: Prof. Stephane Simon
Ο Stephane SIMON είναι καθηγητής πλήρους απασχόλησης /ερευνητής /νοσοκομειακός, κλινικός οδοντίατρος. Έχει διοριστεί ως Καθηγητής στην Επανορθωτική Οδοντιατρική και Ενδοδοντία στο Πανεπιστήμιο Diderot του Παρισιού το 2016. Επίσης είναι ο Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος της Ενδοδοντίας (3 χρόνια πλήρους προγράμματος) και συμμετέχει ενεργά στη διδασκαλία και στην έρευνα (κλινική και βασική έρευνα). Πήρε την εξειδίκευση της Χειρουργικής Στόματος το 1994 στο Πανεπιστήμιο της Ρέιμς, ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στη Βιολογία του Πολφού, για την επίβλεψη της διατριβής του συνεργάστηκαν το Πανεπιστήμιο Diderot στο Παρίσι (Παρίσι 7) και το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ (UK) το 2009. Συνήθιζε να εργάζεται σε ιδιωτικό ιατρείο αποκλειστικά ως ενδοδοντιστής για 18 χρόνια.