22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ο.Ε.Ε.-Ο.Ε.Β.Ε.-Ε.Σ.Ο.Ε.

6-8 Δεκεμβρίου 2019

Η Ορθοδοντική Εταιρεία της Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.) και η Ορθοδοντική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (Ο.Ε.Β.Ε.) συνδιοργανώνουν με τη συμμετοχή του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος (Ε.Σ.Ο.Ε.) το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριό τους, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη στις 6-8 Δεκεμβρίου 2019.

Περισσότερα

“Κεραμικές Όψεις. Σχεδιασμός, Κλινική και Εργαστηριακή Εφαρμογή”

Παρασκευή 6 & Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης διοργανώνει την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 σεμινάριο με τίτλο “Κεραμικές Όψεις. Σχεδιασμός, Κλινική και Εργαστηριακή Εφαρμογή”. Το σεμινάριο περιλαμβάνει πρακτική άσκηση (hands on). 

Περισσότερα

7η Ημερίδα ΟΣΑ

Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019

Η 7η επιστημονική ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής με θέμα: "Σύγχρονες προσεγγίσεις για την πρόληψη και την μη επεμβατική αντιμετώπιση της τερηδόνας στα παιδιά και στους εφήβους", θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Novotel Athens (Μιχαήλ Βόδα 4) και ώρα 09.00 έως 15.30.

Περισσότερα

Ημερίδα από την ΕΠΕ:«Αισθητική του χαμόγελου: μια πρόκληση για τον οδοντίατρο»

Σάββατο,  7 Δεκεμβρίου 2019

Η Ελληνική Περιοδοντολογική Εταιρεία (ΕΠΕ) διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Αισθητική του χαμόγελου: μια πρόκληση για τον οδοντίατρο», το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο “Radisson Blu Park” στην Αθήνα.

Περισσότερα

"Επιτυχημένη Αναγεννητική Θεραπεία στη χειρουργική στόματος και στην αισθητική της περιστοματικής περιοχής

Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 

Η εταιρεία "Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ" διοργανώνει διήμερο σεμινάριο με θέμα: "Επιτυχημένη Αναγεννητική Θεραπεία στη χειρουργική στόματος και στην αισθητική της περιστοματικής περιοχής". 

Περισσότερα

PROSTHO Update

Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 

Η Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής (ΑΚΟ) διοργανώνει το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019  διήμερο θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο Oδοντικών παρασκευών, Aποτύπωσης, Mεταβατικών και Συγκόλλησης Αποκαταστάσεων Ολικής Επικάλυψης. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αίθουσα της ΑΚΟ: Εριφύλης 17-19, Αθήνα.

Περισσότερα