Πρόγραμμα Διεξαγωγής Σεμιναρίων εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά

Ιανουάριος- Ιούνιος 2019
 
Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά διοργανώνει τον 7ο κύκλο επιστημονικών σεμιναρίων εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης με δωρεάν παρακολούθηση μέσω διαδικτύου. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένες ημερομηνίες, καλύπτοντας χρονικά το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου 2019.

Περισσότερα

“Meet the Legends” από την ΑΚΟ

15-17 Φεβρουαρίου 2019

Η Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής διοργανώνει στις 15-17 Φεβρουαρίου 2019 το τριήμερο συνέδριο “Meet the Legends” με προσκεκλημένους ομιλητές την Prof. Irena Sailer, τον Dr. Didier Dietschi και τον Dr. Roberto Spreafico.

Περισσότερα

Ημερίδα Επειγόντων Περιστατικών από την ΕΣΟ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019
 
Η Εταιρία Σύγχρονης Οδοντιατρικής (ΕΣΟ) διοργανώνει το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 ημερίδα με θέμα  "Αντιμετώπιση ιατρικών και οδοντιατρικών επειγόντων περιστατικών και τραύματος στο ιατρείο" στο ξενοδοχείο "Radison Park Hotel" (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Πεδίον Άρεως,  Αθήνα). Συντονιστής: Πάνος Χριστόπουλος.

Περισσότερα

Ημερίδα-Παρουσίαση νέας τεχνολογίας από την ΑDIN σε συνεργασία με το νοσοκομείο Υγεία

 Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019

Ο γναθοχειρουργός και developer της εταιρείας Confident,  Adi Lorean θα παρουσιάσει μια νέα συσκευή που βρίσκει εφαρμογή στη διάνοιξη φρεατίων στην περιοχή των ιγμορείων και των ρινικών κοιλοτήτων. Την συσκευή αυτή οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν Live σε μια πανευρωπαϊκή παρουσίαση στο πλαίσιο της ημερίδας με hands on και live χειρουργείο που διοργανώνουν η Εταιρεία ADIN και το Νοσοκομείο "ΥΓΕΙΑ" (Τμήμα Εμφυτευμάτων και Ιστικής Ανάπλασης) στις 16 Φεβρουαρίου 2019. 

Περισσότερα

Ημερίδα του ΟΣΚ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Στόματος

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019
 
O Oδοντιατρικός Σύλλογος Κορινθίας διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Στόματος ημερίδα με θέμα: "Φλεγμονώδεις παθήσεις του στόματος. Από τη στοματίτιδα στην ακριβή διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση".

Περισσότερα