Δορυφορικό Συμπόσιο της Kuraray Noritake Dental

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού συνεδρίου της Διεθνούς Εταιρείας Οδοντιατρικής Έρευνας (International Association for Dental Research - IADR), η  Kuraray Noritake Dental διοργανώνει δορυφορικό Συμπόσιο με τίτλο “Άμεσες και έμμεσες αισθητικές αποκαταστάσεις με βάση την ελάχιστα επεμβατική προσέγγιση” (“Direct and Indirect Adhesive Aesthetic Restorations based on minimally invasive approach”).

Περισσότερα

Μαθήματα Ομοιοπαθητικής για οδοντιάτρους και ιατρούς

Η Εθνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας (Ε.Ε.Ο.Ι.Σ) ανακοινώνει την έναρξη πιστοποιημένων μαθημάτων Ομοιοπαθητικής, τα οποία θα ξεκινήσουν  τον Σεπτέμβριο του 2018 (σπουδαστές θα γίνονται δεκτοί μέχρι και τον Οκτώβριο).

Περισσότερα

55ο Ετήσιο Συνέδριο της ΣΕΕ

6-8 Σεπτεμβρίου 2018

Το 55ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδας θα διεξαχθεί φέτος από τις 6 έως και 8 Σεπτεμβρίου 2018 σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αργολίδας στην όμορφη και πλούσια σε ιστορία αργολική γη.

Περισσότερα

2ο Διεθνές Συνέδριο Ενδοδοντίας

21-23 Σεπτεμβρίου

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ενδοδοντίας της ΕΕΕ θα λάβει χώρα από 21 έως και 23 Σεπτεμβρίου  στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, με τίτλο «Contemplating the future».

Περισσότερα

Leading Implantology to the Top 2018

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

Η Southern Implants Greece σας προσκαλεί για 3η συνεχόμενη χρονιά στο συνέδριο Leading Implantology to the Top 2018 “Solutions with smart Implants”.

Περισσότερα

Dental Duets & Solo από την ΑΚΟ

 Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Η Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής (ΑΚΟ) διοργανώνει το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018  το συνέδριο «Dental Duets & Solo», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ευγένιου Ευγενίδου. Αναλυτικά, το πρόγραμμα της εκδήλωσης διαμορφώνεται ως εξής:

Περισσότερα