94η Ετήσια Οδοντιατρική Έκθεση στην Νέα Υόρκη

 23 έως 28 Νοεμβρίου 2018

Το Εμπορικό Τμήμα της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα σας ενημερώνει για την 94η Ετήσια Οδοντιατρική Έκθεση - 94th Annual Greater New York Dental Meeting, μία από τις μεγαλύτερες οδοντιατρικές εκθέσεις παγκοσμίως, θα λάβει χώρα στην Νέα Υόρκη από 23 έως 28 Νοεμβρίου 2018.

Περισσότερα

Κλινικό Σεμινάριο Αισθητικής Οδοντιατρικής και Ενέσιμων Εμφυτευμάτων από την ΕΣΟ

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018

Η Εταιρεία Σύγχρονης Οδοντιατρικής (ΕΣΟ) διοργανώνει το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 Κλινικό Σεμινάριο Αισθητικής Οδοντιατρικής και Ενέσιμων Εμφυτευμάτων (Υαλουρονικό Οξύ).

Περισσότερα

Ημερίδα Ορθοδοντικής από τον Ο.Σ. Μεσσηνίας

"Ορθοδοντική & Οδοντιατρική: μια σχέση δυναμικής συνέργειας”

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018                                        

O Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας διοργανώνει την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 ημερίδα Ορθοδοντικής με θέμα “Ορθοδοντική & Οδοντιατρική: μια σχέση δυναμικής συνέργειας”. Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο REX στην Καλαμάτα.

Περισσότερα

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΕΝΟ

“Oδοντιατρική Ειδικής Φροντίδας.Σύγχρονες προσεγγίσεις και προσαρμογές

30 Νοεμβρίου  έως και 2 Δεκεμβρίου 2018

Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής(ΕΕΝΟ) με κεντρικό θέμα «Οδοντιατρική Ειδικής Φροντίδας. Σύγχρονες προσεγγίσεις και προσαρμογές» θα λάβει χώρα από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2018 στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του ΟΠΑΝ.ΔΑ (Ακαδημίας 50, τ.Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων).

Περισσότερα

Πρακτικό Σεμινάριο Εμφυτευμάτων από την ΣΕΕ

Αναλογική και ψηφιακή προσέγγιση

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου & Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018      

Η Στοματολογική Εταιρεία της Ελλάδος (ΣΕΕ) διοργανώνει στις 30/11-01/12/2018 πρακτικό σεμινάριο με θέμα «Eμφυτεύματα». Σκοπός του σεμιναρίου είναι η θεωρητική ανάπτυξη του σχεδίου θεραπείας, αναλογικού – ψηφιακού σχεδιασμού, χειρουργικού πρωτοκόλλου και αναπλαστικών τεχνικών. Ακολουθεί προεγχειρητική προσθετική διαδικασία, αναλογική- ψηφιακή αποτύπωση, επιλογή προσθετικών στηριγμάτων και προσθετικές επιλογές συστήματος MiS.

Περισσότερα

Hμερίδα του ΟΣΑ σε συνεργασία με την ΕΕΟΓΑ

"Τι πρέπει να γνωρίζει ο Οδοντίατρος  για την παραπομπή και μελέτη της Υπολογιστικής Τομογραφίας Κωνικής Δέσμης (ΥΤΚΔ - CBCT)"

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής αποφάσισε την συνδιοργάνωση με την Ελληνική Εταιρεία Οδοντικής και Γναθοπροσωπικής Ακτινολογίας (ΕΕΟΓΑ),η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε την επαναδραστηριοποίησή της, Επιστημονικής Ημερίδας με τίτλο:«Τι πρέπει να γνωρίζει ο Οδοντίατρος  για την παραπομπή και μελέτη της Υπολογιστικής Τομογραφίας Κωνικής Δέσμης (ΥΤΚΔ - CBCT)».  Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο NOVOTEL στην Αθήνα, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018.

Περισσότερα