Πρακτικό Σεμινάριο Εμφυτευματολογία 3 της Ε.Ο.Ε.

«Οδοντικά εμφυτεύματα και Κινητή Προσθετική. Αρχές σχεδιασμού»

Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

 Η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης (Ε.Ο.Ε.) διοργανώνει την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 το πρακτικό σεμινάριο Εμφυτευματολογία 3 με τίτλο: «Οδοντικά εμφυτεύματα και Κινητή Προσθετική. Αρχές σχεδιασμού» με πρακτική άσκηση, με Συντονίστρια την Επικ. Καθηγήτρια Παν/μίου Αθηνών κ. Φ. Καμποσιώρα και ομιλητές τους κ.κ. Φ. Καμποσιώρα, Γ. Κουβελιώτη, Α. Μανωλάκη, Γ. Παπαβασιλείου, Κ. Πετροπούλου, Δ. Σταυρόπουλο, Ι. Φακίτσα και Μ. Χατζηνικολάου. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Εταιρείας(Μικράς Ασίας 70,  Γουδή – Αθήνα).

Περισσότερα

Ο Ο.Σ. Ηλείας και ο Ο.Σ. Μεσσηνίας ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ημερίδα για την αναισθησία σε μικρούς και μεγάλους ασθενείς

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας, σε μία προσπάθεια αποκέντρωσης και ενίσχυσης και άλλων πόλεων και όχι μόνο των πρωτευουσών των νομών,  συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα"Η αναισθησία στο οδοντιατρείο για μικρούς και μεγάλους ασθενείς" στις 21 Ιανουαρίου 2018, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Κυπαρισσίας.

Περισσότερα

29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (HAOMS 2018)

25 - 27 Ιανουαρίου 2018

Το  29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής θα  διεξαχθεί από τις 25 έως και 27 Ιανουαρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το συνέδριο θα έχει πλούσια θεματολογία, η οποία θα καλύπτει κι ένα ευρύ φάσμα αμιγώς γναθοχειρουργικών θεμάτων.

Περισσότερα

Πρακτικό Σεμινάριο Ενδοδοντίας από την ΕΣΟ

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

Η Εταιρεία Σύγχρονης Οδοντιατρικής (ΕΣΟ) συνεχίζοντας την παράδοσή της στην δια βίου εκπαίδευση των οδοντιάτρων ξεκινάει τις εκδηλώσεις της για το 2018 με ένα Πρακτικό Σεμινάριο Ενδοδοντίας που αφορά την επεξεργασία των ριζικών σωλήνων με μηχανοκίνητα εργαλεία, το οποίο θα γίνει σε συνεργασία με την Ελληνική Ενδοδοντική Εταιρεία. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Radison Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Πεδίον Άρεως, Αθήνα). Υπεύθυνη του σεμιναρίου είναι η κα. Μαρία Γεωργοπούλου, Καθηγήτρια Ενδοδοντίας, ΕΚΠΑ.

Περισσότερα

Πρακτικό Σεμινάριο Εμφυτευματολογία 4 της Ε.Ο.Ε.

«Περιεμφυτευματίτιδα “η νόσος των εμφυτευμάτων”. Διάγνωση, πρόληψη, αντιμετώπιση»

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

 Η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης (Ε.Ο.Ε.) διοργανώνει το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018  το  πρακτικό σεμινάριο Εμφυτευματολογία 4 με τίτλο: «Περιεμφυτευματίτιδα “η νόσος των εμφυτευμάτων”. Διάγνωση, πρόληψη, αντιμετώπιση» με πρακτική άσκηση και με Συντονιστή τον Αναπλ. Καθηγητή Παν/μίου Αθηνών κ. Ι. Καρούση και ομιλητές τους κ.κ. Α. Γκόγκο, Σ. Καραπατάκη, Ι. Καρούση και Ι. Φουρμούζη. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Εταιρείας (Μικράς Ασίας 70,  Γουδή – Αθήνα).

Περισσότερα

6η Ημερίδα της Ε.Ε.Χ.Σ.

"Σύγχρονα πρωτόκολλα αντιμετώπισης προβλημάτων στην κλινική οδοντιατρική πράξη"

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018

Η Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος (Ε.Ε.Χ.Σ.)  διοργανώνει την 6η ημερίδα της με τίτλο "Σύγχρονα πρωτόκολλα αντιμετώπισης προβλημάτων στην κλινική οδοντιατρική πράξη", η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018, στο Ξενοδοχείο "Divani Caravel".

Περισσότερα