19ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο

Λουτράκι, 28–30 Ιουνίου 2019 

Το 19ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο θα λάβει χώρα από τις 28 έως και 30 Ιουνίου 2019 στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του συνεδριακού κέντρου του ξενοδοχείου “Club Hotel Casino Loutraki” με διοργανωτή τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κορινθίας και συνδιοργανωτές όλους τους Συλλόγους Πελοποννήσου και Αιτωλοακαρνανίας. Με ένα πλούσιο κατευθυνόμενο πρόγραμμα (για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ), που περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, εισηγήσεις και πρακτικά σεμινάρια πάνω σε μια ευρεία θεματολογία πάντα με τη σφραγίδα κύρους καταξιωμένων ομιλητών, αλλά και τις συνεδρίες των ελεύθερων ανακοινώσεων και επιτοίχιων παρουσιάσεων που δίνουν βήμα στους νέους επιστήμονες, το συνέδριο υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών συνέδρων. 

Περισσότερα

Ημερίδα Προσθετικής από την ΕΣΟ

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019

Η Εταιρία Σύγχρονης Οδοντιατρικής (ΕΣΟ) διοργανώνει Ημερίδα Προσθετικής, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 στο Ξενοδοχείο "Radison Park Hotel" (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Πεδίον Άρεως, Αθήνα).Συντονιστής: Κοσμίν Σάβα

Περισσότερα

Πρακτικό Σεμινάριο με θέμα “Επανορθωτική Οδοντιατρική” από την Ε.Ο.Ε.

Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

H Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης (Ε.Ο.Ε.) διοργανώνει την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 το πρακτικό σεμινάριο με τίτλο: «Εκτεταμένη αποκατάσταση οπισθίων: άμεσα ή έμμεσα επένθετα. Πότε, πού και γιατί;», με Συντονιστή τον Αναπλ. Καθηγητή κ. Σ. Παπάζογλου και ομιλητές τους κ.κ. Σ. Παπάζογλου, Σ. Διαμαντοπούλου, Δ. Καμπουρόπουλο και Δ. Σπαγόπουλο. 

Περισσότερα

28η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδος

7, 8 & 9 Ιουνίου 2019- Καρδίτσα

Η 28η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδος διοργανώνεται στην πόλη της Καρδίτσας στις 7, 8 και 9 Ιουνίου. Η Σύνοδος φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Thessalikon Grand» δίπλα στο άλσος «Χίλια Δέντρα».

Περισσότερα

Ημερίδα laser από την HELSOLA

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Η Ελληνική Εταιρεία Στοματικών Εφαρμογών Laser -HELSOLA διοργανώνει ημερίδα στο πλαίσιο της οποίας θα συζητηθεί η χρήση των laser στην παθολογία του στόματος, σε βλάβες των μαλακών ιστών και στην συνεχώς αυξανόμενη και απαιτητική αντιμετώπιση της οστεονέκρωσης των γνάθων φαρμακευτικής αιτιολογίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου 2019 στο  "Electra Metropolis Hotel".

Περισσότερα

Διήμερο σεμινάριο για Άμεσες Αποκαταστάσεις Οπισθίων Δοντιών από την ΑΚΟ

Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Η Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής (ΑΚΟ) διοργανώνει στις 8 και 9 Ιουνίου 2019 διήμερο σεμινάριο για Άμεσες Αποκαταστάσεις Οπισθίων Δοντιών με ομιλητές την κ.Μαρίνα Παπαχρόνη και τον κ. Μίνωα Σταυριδάκη.

Περισσότερα