20ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο

Ναύπλιο, 19-21 Ιουνίου 2020 

Ο συνεδριακός “θεσμός” του Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων, θα διεξαχθεί στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου, από τις 19 έως και 21 Ιουνίου, με διοργανωτή τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αργολίδας και συνδιοργανωτές όλους τους Συλλόγους Πελοποννήσου και Αιτωλοακαρνανίας.

Περισσότερα

Ημερίδα Προσθετικής από την ΣΕΚ σε συνεργασία με την ΕΛΛΠΕ

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

Η Στοματολογική Εταιρεία Κρήτης (ΣΕΚ) σε συνεργασία με την Ελληνική Προσθετική Εταιρεία (ΕΛΛΠΕ) διοργανώνει ημερίδα Προσθετικής το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 στις 9.00πμ στο ξενοδοχείο "Ibis Styles Heraklion Central Hotel".

Περισσότερα

Διάλεξη με θέμα: “A Discussion about Building Health Capacity via Inter-professional Models”

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020

Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Στοματολογίας, την Ελληνική Εταιρεία Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά σας προσκαλούν στη Διάλεξη με θέμα: “A Discussion about Building Health Capacity  via Inter-professional Models”, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Brian Swann, Assistant Professor of Oral Health Policy and Epidemiology, HARVARD SCHOOL OF DENTAL MEDICINE.Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Περισσότερα

16ο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής

Παρασκευή 13 & Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Το 16ο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής (ΕΑΑΟ) θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως και τις 14 Μαρτίου 2020, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα

“Οδηγίες επιβίωσης στον κόσμο της σύγχρονης αποκαταστατικής οδοντιατρικής”

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κορινθίας διοργανώνει σεμινάριο με θέμα “Οδηγίες επιβίωσης στον κόσμο της σύγχρονης αποκαταστατικής οδοντιατρικής” και κεντρικό ομιλητή τον Καθηγητή ΑΠΘ, κ. Κοσμά Τολίδη, το οποίο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Sikyon”, στο Ξυλόκαστρο, στις 14 Μαρτίου 2020.

Περισσότερα